AanZee.com

Datum: 13 januari 2006   

2 minuten leestijd

Sinds juni 2002 bemiddelt Aan Zee in de verhuur van gezellige vakantiehuizen in de Noord-Hollandse kuststreek. Er blijkt een grote behoefte te bestaan onder huiseigenaren om voor korte of langere tijd hun huis te verhuren via een organisatie die haar wortels heeft in de omgeving.

Ons team bestaat op dit moment uit vier personen, allen afkomstig uit Bergen. Het grote voordeel is dat wij de omgeving goed kennen en beschikken over een groot netwerk van contacten, waardoor veel praktische zaken snel geregeld kunnen worden.

Dick Hakkenbroek heeft een schat aan ervaring opgebouwd in het toerisme door de oprichting van het inmiddels vermaarde Belvilla. Hij was, een paar jaar na de verkoop van zijn bedrijf, initiatiefnemer van Aan Zee. Het team bestaat verder uit Gonda Middelbos die de contacten met de huiseigenaren verzorgt. Jan Henk Nawijn is verantwoordelijk voor de website, de financiën en de reserveringen. Medewerkster reserveringen en inkoop is Suzan Broersen. In de provincie Zeeland is Marianne Priester agent voor Aan Zee geworden ([email protected], tel. +31(0) 6 40 73 41 02).

Aan Zee verhuurt alleen via internet. Inmiddels is wel duidelijk geworden dat dit medium hiervoor zeer geschikt is, vooral omdat de klant direct on line een huis kan boeken.
Maar Aan Zee richt zich niet alleen op de verhuur tijdens de vakantie. Ook mensen die hun huis voor een iets langere periode willen verhuren, bijvoorbeeld vanwege verblijf in het buitenland, kunnen bij ons terecht.

Op onze website staan voornamelijk de betere vakantiehuizen, huizen die meestal buiten het hoogseizoen door de eigenaren zelf bewoond worden en daardoor hun geheel eigen sfeer hebben. Een groot en snel groeiend aanbod dat varieert van gezellige, kleine en karakteristieke huizen met normaal comfort tot zeer luxueuze landhuizen. Wij accepteren eenvoudige huizen alleen wanneer zij een bijzondere uitstraling hebben, een unieke ligging of een prachtig uitzicht. Ook bij deze huizen is een minimum aan comfort gewaarborgd.

Omdat wij de omgeving goed kennen en een ruime ervaring hebben in het verhuren van vakantiehuizen, kunt u rekenen op een professionele bemiddeling en een gedegen uitvoering van de reserveringen.

Onze contactgegevens zijn:
Aan Zee – Gezellige Vakantiehuizen
Kloosterlaan 39
1861 SB Bergen NH

Kantoortijden: maandag-vrijdag 9.00 uur- 15.00 uur: T: +31(0) 72 581 57 91
In geval van nood en voor aankomsten: T: +31(0) 6 22 747 987
F: +31 (0)72 581 79 36
E: [email protected]

Aan Zee is deelnemer van en aangesloten bij de VVV in Bergen

Related stories

Recente inspiraties

Reis inspiratie: Het achtste wereldwonder, Milford Sound in Nieuw-Zeeland

8 februari

Het achtste wereldwonder, Milford Sound in Nieuw-Zeeland

Ooit verklaard als achtste wereldwonder door de Britste romanschrijver, Rudyard Kipling, i...

Lees verder

Reis inspiratie: All Inclusive, zorgeloos op vakantie gaan

4 februari

All Inclusive, zorgeloos op vakantie gaan

Waarom een all inclusive vakantie boeken? Wie zorgeloos op reis wil gaan en behoefte heeft...

Lees verder

Reis inspiratie: Het beste van Hawaï

Reizen Idee 30 mei

Het beste van Hawaï

Hawaï is een Amerikaanse staat gelegen nabij de Stille Oceaan. Het is een eiland staat en...

Lees verder