Bedouin Safari Tours

Datum: 2 februari 2006   

2 minuten leestijd

Bedouin Safari Tours organiseert volledig verzorgde 8- daagse reizen, maar ook op maat gesneden safari’s van 3 of meer dagen, aangepast aan uw wensen en mogelijkheden.

Onze reizen

Bedouin Safari tours organiseert reizen van september tot mei. In maanden juni, juli en augustus is het te warm. Wij organiseren geheel verzorgde reizen per jeep, kameel of wandelend. Daarnaast organiseren wij safari’s op maat afhankelijk van uw eigen mogelijkheden en voorkeuren.
Deze safari’s kunnen aansluiten op een verder bezoek aan Egypte.

Kamelentocht door de western desert

Deze reis beginnen we in Caïro, waar u de mogelijkheid hebt Nationaal Museum en de piramides te bezoeken. Natuurlijk hebt u ook tijd om op eigen initiatief deze bijzondere stad te bekijken. U verblijft 2 nachten in een eenvoudig gezellig hotel in Caïro. Hierna vertrekt u naar Bahariya. Vanuit deze oase beginnen de 5 daagse safari’s.Per kameel trekt u de wondere woestijn wereld in. Op de rug van “het schip van de woestijn” maakt u kennis met de Black Desert, de woestijn gevormd uit basalt en ander vulkanisch materiaal.

Safar’s vanuit Bahariya

Naast de geheel verzorgde reizen organiseert Bedouin Safari Tours ook safari’s vanuit Bahariya van 3 of meer dagen. De safari’s kunnen ingevuld worden naar uw wensen. U kunt de Verschillende woestijnen verkennen per Jeep, wandelend of per kameel. Ook kunt u warm waterbronnen bezoeken zoals de”Magic Spring” een bron omringd door palmen, midden in de woestijn. U kunt een safari maken naar de grot “Djara”, een oude druipsteengrot met prachtige stalagmieten en kristalsteen. U kunt de safari laten aansluiten op een verder bezoek aan Egypte. Wij kunnen eventueel de vlucht vanuit Nederland voor u regelen tevens het vervoer van Cairo naar Bahariya.

En nog veel reizen… Klik hier om naar Bedouin Safari Tours te gaan

Related stories

Recente inspiraties

Reis inspiratie: Het achtste wereldwonder, Milford Sound in Nieuw-Zeeland

8 februari

Het achtste wereldwonder, Milford Sound in Nieuw-Zeeland

Ooit verklaard als achtste wereldwonder door de Britste romanschrijver, Rudyard Kipling, i...

Lees verder

Reis inspiratie: All Inclusive, zorgeloos op vakantie gaan

4 februari

All Inclusive, zorgeloos op vakantie gaan

Waarom een all inclusive vakantie boeken? Wie zorgeloos op reis wil gaan en behoefte heeft...

Lees verder

Reis inspiratie: Het beste van Hawaï

Reizen Idee 30 mei

Het beste van Hawaï

Hawaï is een Amerikaanse staat gelegen nabij de Stille Oceaan. Het is een eiland staat en...

Lees verder