Disclaimer

Het team van Reizen Zoeken besteed veel aandacht aan de website en natuurlijk proberen wij de informatie en foto’s zo actueel mogelijk te houden. Ondanks de grootst mogelijke zorgvuldigheid, kan het voorkomen dat de informatie niet meer actueel is en dat foto’s (na verloop van tijd) verouderd zijn.

Alle aangeboden reizen en diensten worden niet door Reizen Zoeken zelf uitgevoerd en/of samengesteld, maar door reisorganisaties. Reizen Zoeken fungeert als online tussenpersoon voor diverse reisorganisaties en is dan ook niet verantwoordelijk voor de uitvoering en kwaliteit van de aangeboden reizen.

Omschrijvingen
De informatie over je reis wordt rechtstreeks vanuit je reisorganisatie aan ons geleverd. Reizen Zoeken heeft hierop geen invloed en kan daarom niet aansprakelijk worden gesteld voor onjuistheden en gewijzigde informatie. Je reisorganisatie is verantwoordelijk voor de verstrekking van de juiste informatie en heeft het recht deze te wijzigen.

Foto’s
De foto’s op onze website zijn afkomstig van de diverse reisorganisaties. Deze geven slechts een algemene indruk. Als een accommodatie nog in aanbouw is, worden er vaak tekeningen of schetsen getoond. Bij de definitieve realisatie van de accommodatie kunnen deze dan ook afwijken. Reizen Zoeken is niet aansprakelijk bij verschillen tussen foto’s en de actuele situatie ter plaatse.

Nieuwsbrief
Alle gepubliceerde aanbiedingen in de nieuwsbrief zijn onder voorbehoud van (type)fouten, prijswijzigingen en beschikbaarheid. De prijzen worden eenmaal per dag aangeleverd door onze partners en kunnen gedurende de dag nog wijzigen. Het kan dus zijn dat de gegeven prijs niet meer beschikbaar is. Bekijk de websites van onze partners voor de actuele prijzen en voorwaarden.

Copyright
Alle rechten voorbehouden. Behalve het downloaden en printen van de geboden informatie (inclusief, maar niet beperkt tot, teksten, foto’s, illustraties, grafisch materiaal, (handels)namen, logo’s, waren -en dienstmerken) voor eigen persoonlijk gebruik of anders, voor zover dit expliciet door Reizen Zoeken wordt aangegeven is het niet toegestaan om de inhoud van deze website, zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van Reizen Zoeken, over te nemen, te vermenigvuldigen of op welke wijze dan ook te distribueren of openbaar te maken. Alle op deze website getoonde logo’s, beeldmerken, merken en handelsnamen zijn eigendom van hun respectievelijke eigenaren.

Inbreuk op auteursrecht
Indien je meent dat er binnen de website van Reizen Zoeken inbreuk wordt gemaakt op copyright waarop je aanspraak kunt maken, neem dan contact met ons op. Wij zullen er alles aan doen om het werk waarop het auteursrecht rust, direct te verwijderen en maatregelen te treffen om inbreuk in de toekomst te voorkomen.