Fascinerend Mauritius voor de perfecte vakantie

Datum: 23 maart 2020   

3 minuten leestijd

Onder water waterval Mauritius

Mauritius is een prachtig en tropisch eiland in de Indische Oceaan, net voor de oostkust van Madagaskar. Dit paradijselijke eiland behoort tot één van de beste vakantiebestemmingen ter wereld. Als je het hebt over vakanties in de gouden zon aan een kalme turquoise zee, of over hemelse hotels met een ongeëvenaarde service en buitengewoon eten, is Mauritius een van de eerste eilanden die in je opkomt.

Het tropische Mauritius-weer is zeer gunstig voor verschillende plantages, voornamelijk suikerriet. Een groot aantal toeristen bezoekt Mauritius vanwege het unieke klimaat in de zomer. De tropische weersomstandigheden op Mauritius zorgen ervoor dat je daar elke seizoen van het jaar daar op vakantie kunt en het heeft alle faciliteiten om een gelukkig leven te leiden en te genieten van een heerlijke vakantie.

Mauritius eiland heeft een multiculturele mix. De bevolking bestaat uit hindoes, moslims, christenen, Chinezen, Creolen en Europeanen. Het grootste deel van de Mauritianen is van Indiase afkomst. Mauritianen zijn geboren en getogen van slaven die op de suikerrietplantage naar hun werk werden gebracht.

De multiculturele achtergrond van Mauritius weerspiegelt zich ook in zijn voedsel. Overheerlijke gerechten en smaakvol aromatische kruiden zullen uw smaakpapillen zeker prikkelen. De zelfgemaakte rum uit het suikerriet zal een heerlijke maaltijd aanvullen terwijl je naar de gouden zonsondergang kijkt… Inderdaad dat echte ontspannende en romantische recept waar je naar op zoek was.

Mauritius staat ook bekend om zijn fijne, suikerrijke zandstranden. Elk strand heeft zijn eigen unieke karakter en stijl en is uniek natuurlijk uitgehouwen om de blauwe lagunes te laten zien. Kristalhelder water en witte zandstranden maken deze plaatsen hemelser en de moeite waard om te bezoeken. Je hebt dus een ruime keuze om de verschillende stranden op Mauritius te bezoeken, geniet ervan!

Een reis naar Mauritius heeft ongetwijfeld schitterende herinneringen bij velen achtergelaten. Het eiland staat ook bekend om zijn gouden zon, witte zandstranden en blauwe zee. Als je een echte fan bent van het onderwaterleven, dan is een duik in de prachtige, heldere en kalme wateren van Mauritius zeker een must. Blue Bay is een geweldige plek om het onderzeese leven van Mauritius te verkennen, omdat het een van de mooiste mariene parken in de Indische Oceaan heeft. De ongerepte flora en fauna van Mauritius zorgen voor een prachtig onderwaterlandschap. Verschillende soorten koralen versterken de plek, waardoor het een echte speeltuin is waar de wezens kunnen spelen, leven en genieten!

Mauritius staat vol met prachtige hotels die u hartelijk verwelkomen en u een onvergetelijk moment zullen bezorgen tijdens uw verblijf. Mauritius is een ideale plek voor een huwelijksreis. Veel hotels in Mauritius maken interessante pakketten om u de mooiste momenten van uw leven te laten beleven met uw bruid of bruidegom.

Voor degenen die op zoek zijn naar een geweldige ervaring op zichzelf, dan zijn de Mauritius Villa’s een geweldige keuze. Er zijn verschillende goedkope particuliere bungalows en villa’s op het hele eiland. 90% van hen is gelegen nabij de prachtige stranden en lokale voorzieningen.

Mauritius heeft veel meer te bieden op het gebied van vreugde en plezier. Een bezoek aan Mauritius kan de unieke ervaring zijn die zoete herinneringen voor altijd in je hart zullen bewaren. Dus, de volgende keer dat u uw koffers voor vakanties inpakt, moet u Mauritius bovenaan uw lijst opnemen!

Related stories

Recente inspiraties

Reis inspiratie: Het achtste wereldwonder, Milford Sound in Nieuw-Zeeland

8 februari

Het achtste wereldwonder, Milford Sound in Nieuw-Zeeland

Ooit verklaard als achtste wereldwonder door de Britste romanschrijver, Rudyard Kipling, i...

Lees verder

Reis inspiratie: All Inclusive, zorgeloos op vakantie gaan

4 februari

All Inclusive, zorgeloos op vakantie gaan

Waarom een all inclusive vakantie boeken? Wie zorgeloos op reis wil gaan en behoefte heeft...

Lees verder

Reis inspiratie: Het beste van Hawaï

Reizen Idee 30 mei

Het beste van Hawaï

Hawaï is een Amerikaanse staat gelegen nabij de Stille Oceaan. Het is een eiland staat en...

Lees verder