Hoe ontdek je Brussel op zijn best

Datum: 19 september 2006   

1 minuten leestijd

Brussel verkennen kan je op je eentje, stadsgidsje of plannetje in de hand. Maar als je minder bekende plekken, onbekende aspecten van de stad wil zien, kan Reizen Idee je goeie tips laten zien waar je zelf niet zo gauw op gekomen was.

In Brussel zijn heel wat verenigingen voor stadstoerisme actief. In de gratis brochure “Boordevol Brussel” vind je hun aanbod aan wandelingen, bustochten, bezoeken aan musea,… bij mekaar. In alle gevallen gaat het om Nederlandstalige wandelingen; diverse verenigingen hebben ook een aanbod in andere talen (vooral Frans, maar ook Engels, Duits…).

Deze handige brochure geeft een ruim overzicht van de gegidste Nederlandstalige stadsverkenningen en museum rondleidingen die dit jaar in Brussel plaatsvinden.
Doe-trips voor jongeren en bedrijven, culinaire uitstapjes, fietstochten, bootvaarten en nachtelijke excursies,… je vindt het allemaal in Boordevol Brussel! Alle rondleidingen zijn thematisch gepresenteerd in een overzichtelijk geheel en rijkelijk geïllustreerd. Daarnaast krijg je bij elke wandeling ook een pak praktische informatie.
Kortom, Boordevol Brussel is een onmisbaar instrument voor iedereen, groepen én individuen, die de stad beter wil leren kennen!

Related stories

Recente inspiraties

Reis inspiratie: Het achtste wereldwonder, Milford Sound in Nieuw-Zeeland

8 februari

Het achtste wereldwonder, Milford Sound in Nieuw-Zeeland

Ooit verklaard als achtste wereldwonder door de Britste romanschrijver, Rudyard Kipling, i...

Lees verder

Reis inspiratie: All Inclusive, zorgeloos op vakantie gaan

4 februari

All Inclusive, zorgeloos op vakantie gaan

Waarom een all inclusive vakantie boeken? Wie zorgeloos op reis wil gaan en behoefte heeft...

Lees verder

Reis inspiratie: Het beste van Hawaï

Reizen Idee 30 mei

Het beste van Hawaï

Hawaï is een Amerikaanse staat gelegen nabij de Stille Oceaan. Het is een eiland staat en...

Lees verder