KLM vliegreizen, vliegtickets, autoverhuur, hotels en reisverzekeringen

Datum: 7 april 2006   

1 minuten leestijd

Het reserveren van uw vliegtickets, hotel, autohuur of reisverzekering het kan allemaal rechtstreeks via de KLM website – snel, eenvoudig en wanneer het u uitkomt!

KLM online reserveringen
Regel de planning van uw reis zelf. Boekt u online, dan kunt u al uw reismogelijkheden met de klik van een muis bekijken. Op die manier kiest u eenvoudig vliegtickets ,hotels, en tarieven die u het best bevallen. Het is ook voordeliger om online te reserveren. Van al onze reserveringsopties zijn de reserveringskosten voor online boekingen het laagst.Hier onder vind u enkele opties uit de vele boekings-mogelijkheden die wij u bieden.

Hotels via KLM
Als je ’s avonds laat of na een lange reis moe aankomt in een vreemde stad of plaats, dan is het fijn te weten dat er een hotelkamer voor je klaar staat. Boek daarom voor je op reis gaat je overnachtingen via KLM Dat spaart je tijd en geld. Twee zaken die je vooral niet wilt verspillen wanneer je op(zaken) reis bent.

KLM hotelservices

  • Uitgebreid hotelaanbod in alle prijsklassen en op alle bestemmingen
  • Regelmatig aanbiedingen passend bij de actiebestemmingen
  • Flying Blue-deelnemers sparen Miles op elk verblijf
  • Snel te reserveren
  • Voor zakelijke en vakantiedoeleinden
  • Reisverzekering
  • Hotelservicecentrum
  • Klantenzorg


Een huurauto is in tal van situaties hét ideale vervoermiddel. Bijvoorbeeld wanneer u ook op uw vakantie of zakelijke bestemming mobiel wilt zijn. Bij KLM is het mogelijk om direct uw huurauto te kiezen die het best bij uw reisdoel past. KLM autoverhuur services werkt samen met de beste autoverhuur bedrijven in de wereld n.l. Avis en Holiday auto,s . Met een huurauto via KLM heeft u meer vrijheid, comfort en heeft u de mogelijkheid te gaan en te staan waar en wanneer u dat wenst,gemakkelijk en gelijktijdig te boeken met uw vliegtickets,hotels of een reisverzekering.

Waar u ook naartoe reist, een goede reisverzekering behoort tot uw vaste bagage. Zorgeloos zakelijk en/of privé op reis met de KLM Doorlopende Reisverzekering. Met deze verzekering kunt u zorgeloos op reis met een uitgebreide, wereldwijde dekking. De KLM Doorlopende Reisverzekering is een belangrijke verzekering als u zakelijk en/of privé reist.

Related stories

Recente inspiraties

Reis inspiratie: Het achtste wereldwonder, Milford Sound in Nieuw-Zeeland

8 februari

Het achtste wereldwonder, Milford Sound in Nieuw-Zeeland

Ooit verklaard als achtste wereldwonder door de Britste romanschrijver, Rudyard Kipling, i...

Lees verder

Reis inspiratie: All Inclusive, zorgeloos op vakantie gaan

4 februari

All Inclusive, zorgeloos op vakantie gaan

Waarom een all inclusive vakantie boeken? Wie zorgeloos op reis wil gaan en behoefte heeft...

Lees verder

Reis inspiratie: Het beste van Hawaï

Reizen Idee 30 mei

Het beste van Hawaï

Hawaï is een Amerikaanse staat gelegen nabij de Stille Oceaan. Het is een eiland staat en...

Lees verder