Las Vegas bezienswaardigheden die u niet mag missen

Datum: 5 maart 2020   

3 minuten leestijd

Door de jaren heen beschouwen vele toeristen die Las Vegas hebben bezocht de schitterende, kleurrijke neonreclames als een van de meest memorabele bezienswaardigheden van de stad. Deze hoogbouw reclamebakens werden een van de redenen waarom Las Vegas beroemd is. Op dit moment doet het Neon Museum zijn best om een deel van de geschiedenis van de stad te bewaren door de historische neonreclames te kopen, op te slaan en soms zelfs te restaureren die zijn gereserveerd wanneer bedrijven zijn gesloten of nieuwe tekens de oudere afbeeldingen hebben vervangen.

De meeste van deze borden zijn te zien door een rondleiding te volgen met een gids in het Neon Museum, waar de oude neonreclames op een groot terrein worden bewaard. Toeristische gidsen leggen de geschiedenis uit achter de tekens en ontwerpen die zich door de jaren heen hebben ontwikkeld. Er is doorlopend werk in het museum en borden variëren in omstandigheden. Er zijn gevallen waarin slechts een onderdeel is opgeslagen of gevonden, terwijl in andere gevallen de tekens volledig in hun oorspronkelijke staat zijn hersteld. Een dergelijk contrast maakt het museum interessanter en laat bezoekers de hoeveelheid werk en onderhoud realiseren die nodig is voor deze enorme borden.


Luxor Hotel in Las Vegas

Luxor Hotel
Het Luxor Hotel, een ander uniek themahotel, bevindt zich op het uiterste zuidwesten van de Strip. Het hotel heeft een oud Egyptisch ontwerp met zijn piramidevorm en een sfinx die trots uitkijkt over de straat. Net als alle grote resorts heeft het Luxor een breed scala aan restaurants en winkels. Een van de kenmerken van het Luxor Hotel dat opvalt, is de lichtstraal die uitsteekt vanaf het hoogste punt van de piramide en zich uitstrekt tot in de lucht, die overal in Las Vegas te zien is.


Las Vegas Indoor Skydiving

Vegas Indoor Skydiving
Een echt unieke ervaring is Vegas Indoor Skydiving. Bezoekers kunnen parachutespringen ervaren, zelfs als er geen vliegtuig of parachute is. Gecertificeerde instructeurs zullen hen naar een verticale windtunnel begeleiden en ze zullen in een speciale uitrusting worden gekleed. Wanneer de ventilator is ingeschakeld, kan een deelnemer zonder enige moeite in de lucht zweven. Dit vereist geen ervaring.


Las Vegas - MGM

MGM Grand Hotel plus CSI: The Experience
Het MGM Grand Hotel van Las Vegas ligt aan de overkant van New York – New York Hotel en schuin tegenover het Excalibur Resort Hotel. MGM Grand Hotel wordt geleverd met alle voorzieningen die bezoekers zoeken in een luxe hotel, zoals meer dan gemiddelde accommodaties, een buitengewoon zwembad, talloze restaurants en veel entertainmentkeuzes. Een van de populaire activiteiten van het hotel is CSI: The Experience, waarbij deelnemers hun detectivevaardigheden gebruiken, zoals in de populaire CSI-televisieseries.

Related stories

Recente inspiraties

Reis inspiratie: Het achtste wereldwonder, Milford Sound in Nieuw-Zeeland

8 februari

Het achtste wereldwonder, Milford Sound in Nieuw-Zeeland

Ooit verklaard als achtste wereldwonder door de Britste romanschrijver, Rudyard Kipling, i...

Lees verder

Reis inspiratie: All Inclusive, zorgeloos op vakantie gaan

4 februari

All Inclusive, zorgeloos op vakantie gaan

Waarom een all inclusive vakantie boeken? Wie zorgeloos op reis wil gaan en behoefte heeft...

Lees verder

Reis inspiratie: Het beste van Hawaï

Reizen Idee 30 mei

Het beste van Hawaï

Hawaï is een Amerikaanse staat gelegen nabij de Stille Oceaan. Het is een eiland staat en...

Lees verder