Reisorganisatie ontwerpt bijzondere reizen naar Australië en Nieuw-Zeeland

Datum: 13 januari 2006   

3 minuten leestijd

Fivesenses gaat ‘down-under’ op zijn Rotterdams

Nederland is een nieuwe reisorganisatie rijker. De Rotterdammer Jean-Paul Ponte (29) is gestart met Fivesenses; een reisorganisatie gespecialiseerd in het ontwerpen van reizen naar Australië en Nieuw-Zeeland.

Jean-Paul Ponte: “Fivesenses is ontstaan om te voorzien in de groeiende vraag naar niet-standaard reizen. Australië en Nieuw-Zeeland zijn landen die zich bij uitstek lenen voor een dergelijke benadering. Na jaren van intensief reizen in beide landen en werken in de Nederlandse reisbranche, wist ik dat er ruimte was voor een organisatie met een nieuwe en verfrissende kijk op reizen.”

In de huidige reisbranche vindt een duidelijke verschuiving plaats van het traditionele all-round reisbureau naar de gespecialiseerde en gepassioneerde aanbieder van maatwerkreizen. Het reisaanbod en de werkwijze van Fivesenses sluiten hier naadloos op aan. Kleinschalige accommodaties die een overduidelijke meerwaarde aan de reis geven, informatie en advies uit eerste hand en betrokkenheid van begin tot eind.

Reizen op maat
De reizen die Fivesenses ontwerpt, worden volledig op maat gemaakt. In de filosofie van Fivesenses is een reis een bijzondere beleving, iets waar ruimschoots tijd en aandacht aan geschonken moet worden. Zeker wanneer je naar de andere kant van de wereld vliegt. Centraal staan de wensen van de klant en de persoonlijke benadering. Geen uitgebreide en dure brochure, geen standaard pakketten en geen ondoorgrondelijke website. Maar wel een uitnodiging voor één of meerdere persoonlijke gesprekken, bij Fivesenses op kantoor of thuis bij de klant.

Australië en Nieuw-Zeeland zijn landen die bij velen hoog op ‘het lijstje’ staan. En niet voor niets. De verpletterende natuur, de ongecompliceerde manier van leven en niet te vergeten het aantrekkelijke klimaat, zijn allemaal factoren die voor een grote aantrekkingskracht zorgen.

Geschikt voor ieder budget
“Onze klanten verwachten en krijgen iets bijzonders, geschikt voor ieder budget en passend bij het individu of de groep. Een standaard verkoopverhaal bestaat in onze optiek dan ook niet. Iedereen heeft andere wensen en verwachtingen, dus ieder verhaal is anders. Vandaar dat we ons hebben gericht op een heldere, duidelijke en vooral sfeervolle website”, aldus Ponte.

Fivesenses kantoor is gevestigd in ‘Puntegale’: het oude Belastingkantoor van Rotterdam, met zicht op de Euromast en Müllerpier. De Rotterdamse ondernemerszin past bij Fivesenses: recht door zee, concreet en eerlijk.”

Over Fivesenses
Fivesenses is een reisorganisatie die gespecialiseerd is in het ontwerpen van reizen naar Australië en Nieuw-Zeeland. De moderne reiziger vraagt om toegevoegde waarde. Zeker wanneer het om een verre reis gaat. Internet wordt steeds vaker als ondoorzichtige jungle beschouwd en via de traditionele kanalen is doorgaans slechts algemene informatie verkrijgbaar.

Fivesenses speelt hier op in en biedt twee bestemmingen aan: Australië en Nieuw-Zeeland. Jarenlange reis- en werkervaring stelt Fivesenses in staat om die toegevoegde waarde te kunnen leveren. Persoonlijk contact, uitgebreide expertise en oprechte passie. De drie speerpunten van Fivesenses. Reizen is emotie en dat begint al in de aanloop. Het oriënteren op het waarheen. Het bespreken van wanneer. Het uitbrengen van persoonlijk en gedurfd advies. Fivesenses is een betrokken en creatieve partner van begin tot eind.

Kijk voor een eerste beleving op www.fivesenses.nl

Related stories

Recente inspiraties

Reis inspiratie: Het achtste wereldwonder, Milford Sound in Nieuw-Zeeland

8 februari

Het achtste wereldwonder, Milford Sound in Nieuw-Zeeland

Ooit verklaard als achtste wereldwonder door de Britste romanschrijver, Rudyard Kipling, i...

Lees verder

Reis inspiratie: All Inclusive, zorgeloos op vakantie gaan

4 februari

All Inclusive, zorgeloos op vakantie gaan

Waarom een all inclusive vakantie boeken? Wie zorgeloos op reis wil gaan en behoefte heeft...

Lees verder

Reis inspiratie: Het beste van Hawaï

Reizen Idee 30 mei

Het beste van Hawaï

Hawaï is een Amerikaanse staat gelegen nabij de Stille Oceaan. Het is een eiland staat en...

Lees verder